top of page

TJENESTER

Vi tilbyr tjenester innenfor regnskap, lønn, årsoppgjør og rådgivning. Vi tilpasser hvert enkelt oppdrag ut fra kundens ønsker og kompetanse.

Lønn

Lønn inkludert a-melding og bistand i HR spørsmål og oppfølging.

Regnskap

Regnskap fra A-Å inkludert årsregnskap og ligningspapirer, både i samarbeid eller at vi tar oss av alt. Vi tilpasser alle oppdrag ut fra ønske og kompetanse til kunden.

Kundeoppfølging

Vi tilbyr oppfølging av kundefordringer og purring, og har avtale om inkassotjenester via Visma Financial Solutions AS.

Budsjett, likviditet og rapportering

Vi tilbyr bistand ved oppsett av budsjett både på resultat og likviditetsnivå og kan tilpasse rapporter ut fra kundens behov.

Rådgivning og konsulent

Vi tilbyr rådgivning innenfor de fleste bedriftsøkonomiske områder samt utleie av konsulent tilpasset ulike oppdrag. 

Opplæring

Vi tilbyr opplæring i ulike funksjoner i regnskapssystemet slik at man best kan utnytte potensialet i regnskapsprogrammet ut fra kundens forutsetninger.

Systemer

Vi har lang erfaring i bruk av ulike systemer, blant annet Visma Business, Visma Mamut, Visma lønn, Huldt & Lillevik, Visma eAccounting, Tripletex, 24seven Office, Fiken og Hansa. Ta kontakt så finner vi det beste systemet for akkurat deg.

Samarbeid

Vi samarbeider med flere flinke regnskapsførere og revisorer som er gode på ulike systemer slik at vi hele tiden har den riktige kompetansen og kan tilby det beste for våre kunder.

bottom of page